Företaget


Vi är ett ungt företag med konsulter som har mångårig erfarenhet samt stort kontaktnät bland Sveriges ledande företag inom olika branscher.

På EuroComp Computer Systems har vi professionella konsulter som både kan ge råd samt arbeta tillsammans med kunden för att skapa nya lösningar. Vår filosofi är att ha ett kombinerat högteknologisk, pragmatiskt och sunt tillvägagångssätt för att få arbetet gjort. Våra anställda har djup kunskap och erfarenhet från både linje- och konsultverksamhet. Vi arbetar i partnerskap med leverantörer och lyssnar till våra kunders behov för att skapa rätt lösning vid varje givet tillfälle. Vårt angreppssätt fungerar väl och är mycket uppskattat av våra kunder.

Vi stödjer våra kunder i att bygga och behålla en ledande position med hjälp av vår djupa och nischade branschkunskap och dokumenterade leveransförmåga. Vi tillhandahåller verksamhetskompetens, systemintegration samt utbildning av IT och affärsprocesser inom branscher som telekom och media, medicin, industri, handel, transport och offentlig sektor.